Z Dorotą Kamińską, autorką bloga i właścicielką marki Pozytywna Kuchnia rozmawiamy o tym jak od kuchni (!) wygląda prowadzenie bloga i vloga kulinarnego, jak wyglądają relacje z reklamodawcami i jak dobrze odnaleźć się w blogosferze kulinarnej. Przygotujcie dużą kawę, albo jakiegoś long drinka – nie wiem jak Wam, ale nam prawie 40 minut upłynęło bardzo szybko 🙂
10
Comments 10
Bardzo fajny wywiad… Dorota jest mega charyzmatyczną osobą. Wstęp rozwalił mnie na łopatki 🙂
PS: Maćku fajną rzecz powiedziałeś o pracy w fabryce po 8h 🙂
bardzo przyjemna rozmowa, obejrzałam do obiadu 😉
Świetny wywiad, sporo wyniosłam dla siebie. Z chęcią również zaczęłabym blogować, ale chyba nie mam takiej siły przebicia i dobrego pomysłu na siebie.
Jak stać się bardziej charyzmatyczną?
Odpowiedź na to i inne pytania znajdziecie na http://www.pytki.pl
Bardzo fajny wywiad… Dorota jest mega charyzmatyczną osobą. Wstęp rozwalił mnie na łopatki 🙂
Nie lubie blogów kulinarnych tam są takie smakołyki a ze mnie taki kucharz 😉 ale wodę zagotuje:) Mimo wszystko blogi kulinarne i o modzie to chyba częsta tematyka
Wbrew pozorom tematyka kuchni jest bardzo popularna i poszukiwana. Przykładem nawet może być wydawnictwo zwierciadło, które przeniosło wszystkie artykuły kulinarne na odrebny serwis w subdomenie. Trend ten jest już co raz bardziej dostrzegany. Sam Kominek nawet gotuje już na blogu z Unlce Bensem 🙂
Jestem pełen podziwu dla twórców blogów kulinarnych, to nie lada wyzwanie i ogrom pracy czasem krytykowanej i niedocenionej. Blog Doroty polecam i przepisy też 🙂
Blogi kulinarne to świetny pomysł. Często jak mi się kończą pomysły na obiad, wystarczy zaglądnąć na jeden z nich i korzystać, korzystać, korzystać! 🙂
Pingback: Październik 2012 – wywiad na Mediafun.pl przepis | PozytywnaKuchnia.pl - przepisy kulinarne i filmy
Ciekawy wywiad, imienniczko 🙂 Bardzo mi się zresztą podoba wygląd kuchni, nie mogłam oderwać oczu 🙂