10

Przepis na blog kulinarny według Doroty Kamińskiej


Z Dorotą Kamińską, autorką bloga i właścicielką marki Pozytywna Kuchnia rozmawiamy o tym jak od kuchni (!) wygląda prowadzenie bloga i vloga kulinarnego, jak wyglądają relacje z reklamodawcami i jak dobrze odnaleźć się w blogosferze kulinarnej. Przygotujcie dużą kawę, albo jakiegoś long drinka – nie wiem jak Wam, ale nam prawie 40 minut upłynęło bardzo szybko 🙂

Comments 10

  1. Bardzo fajny wywiad… Dorota jest mega charyzmatyczną osobą. Wstęp rozwalił mnie na łopatki 🙂
    PS: Maćku fajną rzecz powiedziałeś o pracy w fabryce po 8h 🙂

  2. Świetny wywiad, sporo wyniosłam dla siebie. Z chęcią również zaczęłabym blogować, ale chyba nie mam takiej siły przebicia i dobrego pomysłu na siebie.

    Jak stać się bardziej charyzmatyczną?

    Odpowiedź na to i inne pytania znajdziecie na http://www.pytki.pl

  3. Nie lubie blogów kulinarnych tam są takie smakołyki a ze mnie taki kucharz 😉 ale wodę zagotuje:) Mimo wszystko blogi kulinarne i o modzie to chyba częsta tematyka

  4. Wbrew pozorom tematyka kuchni jest bardzo popularna i poszukiwana. Przykładem nawet może być wydawnictwo zwierciadło, które przeniosło wszystkie artykuły kulinarne na odrebny serwis w subdomenie. Trend ten jest już co raz bardziej dostrzegany. Sam Kominek nawet gotuje już na blogu z Unlce Bensem 🙂

  5. Jestem pełen podziwu dla twórców blogów kulinarnych, to nie lada wyzwanie i ogrom pracy czasem krytykowanej i niedocenionej. Blog Doroty polecam i przepisy też 🙂

  6. Blogi kulinarne to świetny pomysł. Często jak mi się kończą pomysły na obiad, wystarczy zaglądnąć na jeden z nich i korzystać, korzystać, korzystać! 🙂

  7. Pingback: Październik 2012 – wywiad na Mediafun.pl przepis | PozytywnaKuchnia.pl - przepisy kulinarne i filmy

Skomentuj Dawid Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *